Bijgebouwen

Eikenhouten bijgebouwen

Naast weidepoorten maak ik ook allerhande constructies en bijgebouwen in eikenhouten vakwerk. Van een volledige schuur tot een klein afdakje als brandhoutopslag, alles kan. Ook hier wordt voor het frame steeds eikenhout gebruikt, de wanden kunnen worden opgevuld met een beplanking van eik of lariks. Eventueel met isolatie en een binnenafwerking of een bescherming aan de binnenzijde indien het gaat om stallen.


Ik spendeer steeds heel wat tijd aan het ontwerp. Er wordt een 3D tekening gemaakt, zodat de klant een goed beeld krijgt van de uiteindelijke constructie. Deze tekening diendt uiteindelijk als werkplaatstekening. Het volledige frame wordt met klein handgereedschap in eigen werkplaats  gemaakt en, zo ver als transport het toelaat, voorgemonteerd. Alle verbindingen zijn traditioneel en met houten pennen verbonden.
Voor de plaatsing geef ik de klant ook graag de keuze.

Ofwel lever ik het frame als bouwkit, eventueel met een dag begeleiding om het basisframe mee op te bouwen. De voorbereidingen en afwerking gebeuren dan door de klant zelf, uiteraard met de nodige bijstand en advies. Deze manier van werken is zeer budgetvriendelijk. Het is dan ook een zeer aantrekkelijke formule.

Een volledige uitvoering van a tot z, of een samenwerking met andere aannemers,  is natuurlijk ook mogelijk. Leveren en opbouwen gebeurd met een eigen vrachtwagen met kraan.
Jansen Michiel Comm.V. Heerle 78 BE-2328 Meerle (Hoogstraten) 0032 (0) 495 65 38 97  Algemene voorwaarden